Plastische chirurgie

Bent u ontevreden over de grootte van uw borsten en maakt dat u onzeker? Dan bent u bij Dijkhof Clinic aan het juiste adres. Zij kunnen u helpen met een borstvergroting, zodat u weer zelfverzekerd door het leven kunt. De borstvergroting door Dijkhof Clinic is betaalbaar en wordt uitgevoerd door een professionele cosmetische chirurg. Op verschillende locaties binnen Nederland en België kunt u terecht voor deze operatie.

 

Werkwijze

Voordat de plastische chirurg met u aan de slag gaat komt u eerst voor een intake gesprek. Tijdens dat consult maakt u uw wensen kenbaar en kijkt u samen met de arts in hoeverre deze haalbaar zijn. De artsen geven u vrijblijvend aan wat zij voor u kunnen betekenen en denken graag met u mee. Vooraf wordt u medisch gescreend om te kijken of de behandeling veilig uitgevoerd kan worden. Ook bij de narcose en nabehandeling krijgt u de juiste medische begeleiding, waardoor het resultaat fantastisch zal zijn.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat Dijkhof Clinic voor u kanten betekenen? Neemt u dan eens contact met hen op en leg uw wensen voor aan de arts. Zij zullen u dan vertellen wat zij voor u kunnen beteken en wat u van de borstvergroting kunt verwachten.