Poolse uitzendkrachten inhuren

Heeft u een tekort aan personeel en heeft u snel extra mensen nodig? Dan bent u bij Dutch Job Centre aan het juiste adres. Dutch Job Centre is een Pools uitzendbureau gevestigd in Nieuwegein. Het Dutch Job Centre is als het ware een tussenpersoon tussen bedrijf en werknemer. Zij zorgen ervoor dat u genoeg mensen in dienst heeft en daarnaast zorgen zij voor goede woon- en werkomstandigheden voor de werknemers. Deze werknemers zijn bij het Dutch Job Centre in vaste dienst, dus als opdrachtgever zit u nergens aan vast.

 

Waarom een Pools uitzendbureau?

Een veel voorkomende vraag is waarom u zou moeten kiezen voor een Pools uitzendbureau. De Poolse mentaliteit is heel anders dan de Nederlandse mentaliteit en dat is terug te zien in het werk. De Poolse werknemers die aangesloten zijn bij Dutch Job Centre zijn harde werkers en hebben een heel laag ziekteverzuim. U kunt dus op hen rekenen en bent verzekerd van een goed arbeidsresultaat. Om de taal hoeft u zich geen zorgen te maken. De meeste werknemers spreken namelijk vloeiend Engels of Duits.

 

Contact opnemen

Kunt u wel een extra medewerker gebruiken in bijvoorbeeld de steigerbouw of heeft u extra magazijnpersoneel nodig? Neem dan eens contact op met het Dutch Job Centre, dan kijken zij wat zij voor u kunnen betekenen.