Prijzen winnen met uw kerstgedicht

Is de Kerst uw favoriete tijd van het jaar? Gezellig samen met familie eten, lekker gourmetten of een volledig 3-gangen menu, met Kerst kan het allemaal. De meeste mensen plakken er zelfs nog een derde kerstdag aan vast. Nog meer eten en gezelligheid. Vindt u Kerst nou ook zo fijn en vindt u het leuk om te dichten? Dan heb ik goed nieuws voor u. U kunt namelijk een prijs winnen met uw kerstgedicht.

 

Een prijs winnen met mijn gedicht, hoe werkt dat?

Laat uw fantasie de vrije loop en schrijf één of meerdere gedichten over Kerst. Deze kunt u vervolgens, via een formulier op de website, insturen op gedichten.net. Wordt u gedicht in een bepaalde periode het beste beoordeeld dan komt u op de winnaarspagina te staan. Staat u daar in de top 3? Gefeliciteerd, dan valt u in de prijzen.

 

Waar wacht u nog op?

Dus begin vandaag nog met het schrijven van één of meerdere Kerst gedichten en misschien wordt uw gedicht zo gewaardeerd door alle lezers van gedichten.net dat u in de prijzen valt. Mede dankzij u blijft gedichten.net groeien en vinden mensen daar gedichten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dus wacht niet langer en ga voor die prijs.