Professional op het gebied van luchtbehandeling

Bent u op zoek naar een bedrijf met verstand op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren? Dan bent u bij Beveja aan het juiste adres. Beveja is namelijk een specialist met al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en weet hier dan ook alles van af. Beveja is een totaalleverancier op luchtbehandelingsgebied en verkoopt het exclusieve private label ’S-Vent’.

 

Waarom Beveja

Bij Beveja kunt u terecht voor alles op het gebied van luchtbehandeling: luchtbehandelingskasten, ventilatoren, roosters, slangen en spiro en regelapparatuur. Vooral de ventilatoren van Beveja zijn volgens vele klanten een echte aanrader. Deze worden namelijk geproduceerd onder het private label ’S-Vent’. Dit zijn dubbelaanzuigende direct aangedreven ventilatoren, zowel in wisselstroom als met een ingebouwde motor verkrijgbaar. Alle ventilatoren van Beveja zijn geschikt om met een regelaar te regelen.

 

Informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over Beveja of over één van de producten waarvoor u bij hen terecht kunt? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar heeft u tevens de mogelijkheid om meer informatie aan te vragen, maar kunt u ook direct een offerte aanvragen. Heeft u na het lezen van de informatie toch nog vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met hen op.