Professionele telefoonbeantwoording door Secretaria

Bent u voor uw werk vaak onderweg en daardoor niet altijd in staat om uw telefoon op te nemen? Kies dan voor het uitbesteden van de klantenservice en laat een professioneel bedrijf voor u de telefoon beantwoorden. Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is SecretariA. Zijhebben al ruim 20 jaar ervaring als het gaat om telefoonbeantwoording en nemen dit dan ook graag van u over.

 

Goede klantenservice

Een goede klantenservice is erg belangrijk voor de reputatie van uw bedrijf. De medewerkers van SecretariA zijn zeer professioneel en zullen uw telefoontjes zeer zorgvuldig afhandelen. Zij beantwoorde niet alleen uw telefoon, maar kunnen (indien gewenst) ook afspraken voor u inplannen. Bent u benieuwd hoe andere bedrijven de werkzaamheden van SecretariA ervaren? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u referenties van opdrachtgever en weet u dus precies wat u kunt verwachten.

 

Contact opnemen

Dus kunt u wel wat hulp gebruiken als het gaat om telefoondiensten? Neem dan contact op met SecretariA en meld u aan voor de gratis proefweek. Na die week kunt u dan beslissen of u uw telefoonservice wilt overlaten aan SecretariA, of dat u het toch liever zelf blijft doen. Mis nooit meer een telefoontje dankzij de telefoonbeantwoording van SecretariA.