Sauna, kapper en sporten in Heerlen

Als wij ons goed voelen zien wij er beter uit en als wij er goed uit zien voelen wij ons beter. Dit is erg belangrijk om in ons hoofd te houden. Het is zeker een goed idee om dingen aan ons uiterlijk en innerlijk te doen. Dit zodat wij gelukkiger en gezonder zijn. Als u meer aan uzelf wilt werken dan is het een goed idee om dit te doen bij Zumum. Bij Zumum kunt u van alles doen, bijvoorbeeld sporten in Heerlen.

Wat is Zumum?

Zumum is een sportschool in Heerlen, maar heeft veel meer te bieden dan andere sportscholen. De sportschool heeft natuurlijk alle cardio en kracht apparaten zoals andere sportscholen, maar u kunt er ook terecht voor groepstrainingen en personal training. Bovendien zijn er kappers, sauna’s en schoonheidsspecialisten aanwezig zodat u er helemaal tip top uit zult zien en zich tip top zult gaan voelen. Dit is namelijk een flinke wisselwerking die invloed heeft op onze gezondheid en ons geluk. Ga daarom naar Zumum!

Lid worden

U kunt bij Zumum gemakkelijk lid worden. U krijgt een pasje waar geld op staat zodat u met dit pasje gebruik kunt maken van de sportschool en de diensten in Zumum. Kijk voor alle informatie en contactgegevens op de website.