Saunabon cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw vriend of vriendin die binnenkort jarig is? Dan is het misschien leuk om eens een nationale saunabon cadeau te doen. Met deze bon kan de ontvanger heerlijk een dagje ontspannen in één van de aangesloten wellness resorts, bijvoorbeeld Thermen Holiday. Neemt u eens een kijkje op de website voor de voorwaarden en voor het bestellen van een saunabon.

 

Thermen Holiday

Thermen Holiday heeft al vele jaren ervaring op het gebied van wellness en naast ontspanning bent u hier ook verzekerd van kwaliteit. Zij weten precies wat u nodig heeft voor uw dagje ontspanning en bieden u daarom ook vele faciliteiten aan waarbij u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten. Thermen Holiday is 364 dagen per jaar geopend van 10:00 uur tot 23:30 uur. Alleen 1 januari is de sauna gesloten, de rest van het jaar kunt u hier iedere dag terecht voor de nodige ontspanning.

 

Faciliteiten

Naast de vele sauna’s en baden kunt u bij Thermen Holiday ook genieten van heerlijke massages of andere lichaamsbehandelingen. Wilt u meer weten over deze sauna in Papendrecht of wilt u reserveren? Dan verwijzen wij u graag door de website van Thermen Holiday.