Schaduw doek op maat koopt u hier

Hoewel we het ons bijna niet meer voor kunnen stellen, is het soms heerlijk om buiten te zitten in onze tuin. Natuurlijk is het nu winter, maar in de zomer zullen wij weer volop gaan genieten van de zon die schijnt en de warmte die dit oplevert. Helaas is de zon heerlijk, maar zeker niet gezond. We kunnen wel in de zon zitten, maar zo nu en dan schaduw pakken is zeer verstandig. Kies daarom voor een schaduw doek op maat van Soliday voor op uw terras of in uw tuin.

Over het doek

Soliday is een bedrijf wat gespecialiseerd is in schaduwdoeken. Zij hebben veel kennis en ervaring in het maken en verkopen van de doeken. Zij willen graag dat u veilig in de schaduw kan zitten, maar dat dit zeil ook perfect in en bij uw tuin past. Het doek wordt altijd op maat gemaakt en is van zeer goede kwaliteit. Het zal zelf tegen heftige weersomstandigheden kunnen zonder schade te krijgen. U krijgt dus een mooi doek van goede kwaliteit!

Offerte aanvragen

Interesse in het aanschaffen van een zonnedoek van Soliday? Ga dan naar de website voor alle informatie. U kunt hier direct een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen en contact opnemen voor advies.