Speel in op de trend van de gezonde leefstijl

Gezond leven is de trend van het moment. Brood wordt verbannen uit de dagelijkse voeding en wordt vervangen door salade en groente- en fruit sapjes. Om ook tijdens grote evenementen op deze vraag in te spelen komt juicebar.nl met de mobiele sapbar. Deze sapbar is te huren in verschillende uitvoeringen en dus geschikt voor ieder evenement. U bepaalt zelf welke sapjes u graag aan wilt bieden en deze worden allemaal gemaakt met vers fruit. Gezond, lekker en een keer iets heel anders op een groot evenement.

 

Juicebar.nl

Het enige wat u hoeft te doen om zo’n sapbar op uw evenement te kunnen plaatsen is een plek reserveren waar de bar kan komen te staan, Juicebar.nl doet de rest. Zij regelen mensen die de verse sapjes schenken, zodat u daar verder geen omkijken meer naar heeft. Bij Juicebar.nl bent u verzekerd van een goede kwaliteit van het sapje, dankzij het verse fruit dat er in zit. Een groot voordeel van de sapbar is dat deze gepersonaliseerd kan worden en u dus uw eigen logo voor op de bar kunt plaatsen.

 

Contact opnemen

Wilt u weten wat voor voordelen Juicebar.nl nog meer heeft? Neemt u dan eens een kijkje op de website voor meer informatie, of neem contact met hen op indien u nog vragen heeft over het bedrijf zelf of het huren van een sapbar.