Sportschool in Heerlen

Ben jij op zoek naar Fitness in Heerlen? Zoek je een sportschool waar je voor weinig geld toch lekker kunt sporten? Dan is Zumum precies wat jij zoekt. Hier kan je namelijk voor €12,50 per maand al onbeperkt sporten en zit je niet vast aan een abonnement. Interesse? Lees dan snel verder.

 

Fitnesstegoed

Bij Zumum werken ze met een fitnesstegoed. Je sportkaart wordt iedere maand (middels automatische incasso) opgeladen en je zit nergens aan vast. Er is dan ook geen opzegtermijn en bij Zumum heb je de mogelijkheid om direct te stopen. Ook betaal je geen inschrijfgeld en zijn er vele mogelijkheden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je kaart te upgraden met zontegoed. Dit werkt in principe hetzelfde als het fitnesstegoed alleen kan je hiermee onbeperkt gebruiken maken van de zonnebank. Voor meer informatie over het upgraden van je kaart of over het flexibele abonnement kan je terecht op de website van Zumum.

 

Proefles

Weet jij nog niet zo goed of de sportschool wel echt iets voor jou is en kom je graag eerst een keer kennismaken met fitness? Vraag dan de gratis proefles aan en ontdek of Zumum de sportschool voor jou is.