Spray tan voor een bruine huid, ook in de winter

Het is herfst en het zal niet lang duren voordat het winter wordt. Dit betekent dat het weer verandert en ik denk dat wij het er allemaal over eens zijn als ik zeg dat dit betekent dat het weer verslechtert. Er is geen zon meer en daarom zullen wij ons bruine kleurtje van de zomer snel verliezen en voorlopig ook niet meer opbouwen. Wilt u liever toch een bruin kleurtje houden, ook in de winter? Dan is spray tan iets voor u.

Over spray tan

Spray tan is een spray die een bruine laag op uw huid zal creëeren. Deze laag zal na een aantal uren in de huid trekken en zal dan een aantal dagen blijven zitten. Dit is er niet af te wassen. Omdat het eerst een aantal uren in de huid moet trekken is het van belang dat er eerst een aantal uren niet wordt gedoucht. Dit zal het bruiningsproces namelijk stoppen, omdat u het product eraf wast voordat het ingetrokken. U kunt spray tan zelf kopen, maar het is verstandig om het te laten doen door een professional. Bijvoorbeeld met de producten van Vanitan.

Producten van Vanitan

Vanitan is een zeer professioneel merk wat volgens de laatste ontwikkeling werkt. Wilt u dit merk in uw salon, een eigen salon beginnen of naar een salon waar deze producten worden gebruikt? Ga dan naar de website.