Stijlvolle wijnrekken

Als echte wijnliefhebber wilt u uw wijn natuurlijk goed opbergen. Dat doet u het beste in de wijnrekken van Domus Naturalis. Hier vindt u hoogwaardige en stijlvolle wijnrekken van grenenhout die een pronkstuk zijn voor uw huis of wijnkelder. Natuurlijk zijn de wijnrekken niet alleen verkrijgbaar voor particulieren. Ook wanneer u een restaurant heeft zijn deze rekken een ware uitkomst voor u. Dus wilt u graag een wijnrek kopen? Dan moet u bij Domus Naturalis.

 

Smaken verschillen

Iedereen heeft een andere smaak en daarom zijn de wijnrekken van Domus Naturalis in veel verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Ook heeft u bij hen de mogelijkheid om een onbehandeld wijnrek te bestellen. Dan kunt u deze zelf lakken of verven in de gewenste kleur. De wijnrekken zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Zo zijn er wijnrekken voor 10 flessen wijn, 21 flessen of combineert u een aantal rekken voor nog meer plaats voor uw wijnen.

 

Online bestellen

Op de website van Domus Naturalis kunt u het hele assortiment aan wijnrekken bekijken. Klik hier voor de website waar u de gewenste wijnrekken direct kunt bestellen. Na bestelling heeft u de wijnrekken met 2 tot 6 dagen in huis. Is het wijnrek toch niet helemaal wat u er van had verwacht? Dan heeft u 14 dagen de tijd om deze terug te sturen of om te ruilen.