Tango leren

Heeft u altijd al ontzettend graag de tango willen leren en bent u op zoek naar een dansschool waar u dit samen met uw partner kunt leren? Dan bent u bij Mirella van der Linden aan het juiste adres. Dit wordt namelijk gerund door de professionele dansers Carlos en Mirella, die bij Everybody Dance Now een prachtige tweede plaats hebben behaald. Zij geven hun kennis en expertise graag door aan u. Dus bent u op zoek naar een plek waar u de tango in Amsterdam kunt leren? Lees dan vooral verder.

 

Mogelijkheden

Bij Mirelle van der Linden zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot dansen. Zo kunt u hen bijvoorbeeld inhuren voor uw evenement om hen daar te laten dansen, zodat iedereen kan genieten van hun talent. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij hen een workshop te volgen, met een dansworkshop krijgt u iedereen in beweging en het is ook nog eens een goede manier om een band met elkaar op te bouwen. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een spetterende openingsdag? Ook dan kunnen Carlos en Mirella u helpen. Voor alle mogelijkheden verwijzen we u graag door naar de website

 

Contact opnemen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een Tango in Den Haag of wilt u Carlos een Mirella inhuren? Neemt u dan eens een kijkje op de website.