Therapiesokken tegen uw hielspoor

Heeft u last van een hielspoor en belemmert dit u bij uw dagelijkse handelingen? Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. Natuurlijk kunt u langs een dure specialist gaan om u te laten behandelen, maar u kunt ook voor een compleet andere oplossing kiezen. Er zijn namelijk ook sokken die uw pijn kunnen verlichten en de klacht zelfs helemaal verhelpen, namelijk therapiesokken.

 

Waarvoor helpen therapiesokken?

Therapiesokken kunnen bij verschillende klachten aan uw voeten gebruikt worden. Een veel voorkomende klacht is het hielspoor, ook wel fasciitis plantaris genoemd. Mensen die een staand beroep hebben, overgewicht hebben of beginnende hardlopers hebben hier vaak last van. De pijn kan verminderd worden door goed te rusten, maar dit is niet altijd mogelijk. Daarom kunt u er voor kiezen om therapiesokken te dragen. De sokken verspreiden de draai-, druk- en wrijvingskrachten waardoor de belasting van het pijnpunt vermindert wordt en u dus geen last van uw voeten zult hebben. De sokken verlichten niet alleen de pijn, maar zorgen ook nog eens voor een snel herstel.

 

Therapiesokken bestellen

Op de website kunt u aanklikken wat uw probleemgebied is, dan filtert de website voor u de geschikte sokken. Dus of u nu sokken voor uw hielspoor wilt, of werksokken. U vindt het allemaal bij Therapiesokken.nl.