Tips voor een dagje Zutphen

Bent u nog nooit in Zutphen geweest, en gaat u binnenkort een keer met vriendinnen die kant op? Het is een stad met veel geschiedenis en prachtige gebouwen. Maar weet u de mooie plekken in deze stad wel allemaal te vinden? Als u er nog nooit eerder bent geweest is het wellicht een idee om wat vooronderzoek te doen, zodat u op de dag zelf geen prachtige dingen hoeft te missen. Gelukkig bestaat er een website die u van alles kan vertellen over deze prachtige stad: Zutphen Bruist.

Wat kunt u allemaal vinden op de website van Zutphen Bruist?

Als u een bezoekje brengt aan de website van Zutphen Bruist zult u al snel merken dat u verschillende categorieën kunt aanklikken. Bijvoorbeeld “historie”, “top 10 van zutphen”, maar ook “activiteiten” of bepaalde musea, winkels of restaurants. Op deze manier heeft u een goed beeld van de mogelijkheden als u in de stad bent.

Wilt u graag shoppen in Zutphen? Leuke winkels vindt u op de website

Bent u van plan om ook te gaan winkelen? Ook dan kunt u terecht op de website van Zutphen Bruist. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een schoenenwinkel in Zutphen, dan kunt u deze categorie gewoon aanklikken, waarna een overzicht volgt met de verschillende schoenenwinkels in de stad.