Uniek kamperen doet u via Villatent!

De lente staat voor de deur! Heerlijk weer, fluitende vogeltjes en weer lekker op vakantie. Bent u van plan te gaan kamperen maar wilt u het eens anders aanpakken dan voorgaan de jaren? Dan helpen wij van Villatent u graag verder! Bij ons is kamperen uniek en origineel. Hebben wij uw nieuwsgierigheid weten te prikkelen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Kamperen via Villatent is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Bij Villatent kunt u compleet ingerichte, luxe safaritenten huren. Deze tenten verhuren wij op charmante campings in Frankrijk, Italië, Duitsland en Luxemburg. Deze camping zijn altijd sfeervol en liggen op de mooiste locaties. Het zijn vaak kleinschalige familiecampings maar ze hebben altijd de luxe én voorzieningen van een 4-sterren camping! Zo heeft u alles in één. Wilt u ook een vakantie om nooit te vergeten? Kies dan voor Villatent!

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Villatent kunt u terecht op onze website. Heeft u nadien nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Om te reserveren klikt u op deze link.