Vakantie vieren op een vakantiepark in Limburg

De schappen liggen al tijden vol pepernoten en andere Sinterklaas lekkernijen. Voorzichtig denkt men na over de kerstgerechten waarmee vrienden en familieleden verwend worden en de eerste kerstnummers beginnen langzaam hun intreden te maken op de radio. Ja! Het is bijna winter en bijna tijd voor de feestdagen; voor de één het gezelligste moment van het jaar, voor de ander iets om snel overheen te stappen. Hoe dan ook, het is natuurlijk ook heel erg leuk om deze dagen door te brengen op een vakantiepark in Limburg. Een plek waar u met hele gezin kunt genieten en de feestdagen en de wintervakantie door kunt brengen. Bijvoorbeeld in een bungalow die u versiert met mooie kerstverlichting! Hiervoor gaat u natuurlijk naar Recreatiepark de Leistert. 

De bungalows van Recreatiepark de Leistert

Op dit mooie vakantiepark in Limburg treft u charismatische bungalows aan met een landelijke look and feel. Is dit waar u van houdt? Dan kunt u hier zeker uw hart ophalen! Er zijn verschillende type bungalows voor verschillende groepen. Zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk de bungalows zelf

Wilt u zelf de bungalows bekijken? Daarvoor kunt u naar de website van Recreatiepark de Leistert. Hier treft u ook alle andere soorten overnachtingsmogelijkheden.