Vakantiepark in Limburg voor de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! In de herfst kleurt het hele land geel, rood en oranje. Bladeren vallen van de bomen en de heerlijkste herfstgeuren komen je tegemoet. Waarom zou je dan ook naar het buitenland gaan om uw herfstvakantie te vieren? Voor een heerlijke vakantie in eigen land kunt u naar een vakantiepark in Limburg dat Recreatiepark de Leistert heet. Dit is een vijf sterren camping waar u heerlijk kunt gaan genieten en kunt uitrusten. Dit park beschikt over een divers aanbod van verblijfsmogelijkheden. 

Welke overnachtingsmogelijkheid kiest u?

U kunt er voor kiezen om op dit park te overnachten in één van de kampeerplaatsen. Ook kunt u uw eigen vertrouwde kampeermiddelen meenemen. Heeft u liever wat meer luxe? Dan kunt u hier overnachten in een geheel ingerichte accommodatie. Kies bijvoorbeeld voor de Leistert Lodges of voor een sfeervolle Cabins. Ook kunt u verblijven in een luxe gezinsbungalow. Deze heeft haar eigen ruime tuin, een eigen sauna en een bubbelbad!

Boek snel online!

Wilt u een plekje bemachtigen op Recreatiepark de Leistert? Ga dan snel naar de website om daar een reservering te maken. Wees wel snel want vol = vol! Heeft u vragen en / of opmerkingen? U kunt ook altijd even contact opnemen, u wordt dan van harte verder geholpen door één van de medewerkers.