Veel mogelijkheden als u kiest voor systeembouw

Heeft u wel eens van systeembouw gehoord, maar bent u bang dat de keuze mogelijkheden hierdoor worden beperkt? Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Veel mensen gaan er automatisch vanuit dat het standaard huizen of gebouwen zijn, waar niets meer aan te veranderen is. Maar dit is gelukkig niet waar. Wist u bijvoorbeeld dat er ook andere opties zijn voor ‘ het standaard platte dak’? U kunt ook kiezen voor een schild-, lessenaars-, zadel- of dondak kiezen. Ook is het mogelijk om een groendak te laten plaatsen. Hierdoor kunt u een milieuvriendelijke woning creëren.

De milieuvriendelijkheid van systeembouw

Wist u al dat systeembouw in het algemeen een milieuvriendelijke manier van bouwen is? Dit komt onder andere omdat ze vaak weinig restmaterialen overhouden, omdat alles op maat gemaakt is. Daarnaast zijn de elementen 100% Recyclebaar.

Meer lezen over systeembouw? Ga naar de website van ALHO

ALHO is gespecialiseerd in modulair bouwen en kan u alles vertellen over de mogelijkheden. U vindt ook al veel informatie op de website. Hier kunt u tevens een brochure downloaden met meer informatie. Heeft u toch nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.