Vergaderen op toplocatie

Op zoek naar een toplocatie waar u kunt gaan vergaderen? Dan is het aan te raden om naar de mogelijkheden te kijken voor een vergadering bij Proeverij de Koekfabriek. Voorheen was koekproducent Verkade gevestigd op de locatie van Proeverij de Koekfabriek, maar tegenwoordig wordt deze locatie gebruikt voor bijvoorbeeld het geven van unieke vergaderingen. Deze unieke vergaderlocatie is al voor zeer scherpe prijzen te huren. Een mooie locatie zal altijd een zeer goed effect hebben op de aanwezigen, omdat deze ervoor zorgt dat er een unieke sfeer gecreƫerd zal worden.

Goede faciliteiten

Proeverij de Koekfabriek heeft ontzettend goede faciliteiten. Zo beschikken de ruimtes over beamers en een uitstekende geluidsinstallatie. De ruimte beschikt daarnaast over eigen toiletten en er zijn bovendien ook statafels aanwezig. Na afloop van de vergadering kunt u bovendien ook nog even blijven hangen, want u kunt hier ook heerlijk gaan eten. Naast de vele ruimtes die aangeboden worden, is er ook een restaurant aanwezig. Dit restaurant heeft een zeer mooie kaart waar u en alle aanwezigen van de vergadering heerlijk kunnen gaan genieten.

Meer weten

Wilt u meer weten over vergaderen in Zaandam? Bekijk dan snel de website van deze unieke vergaderlocatie in Noord-Holland! Proeverij de Koekfabriek zorgt voor een mooie locatie en heerlijk eten!