Vermoedens van bedrijfsfraude?

Hoewel wij altijd bij het aannemen van ons personeel deze personen op dat moment vertrouwen, betekent het natuurlijk niet dat dit gevoel terecht is. Als u eigenaar van een bedrijf bent wilt u natuurlijk dat alles zo eerlijk en goed mogelijk verloopt. Het is dan ook ontzettend vervelend als u het idee heeft dat er sprake is van bedrijfsfraude. Bijvoorbeeld diefstal, doorspelen van informatie naar concurrenten of onrechtmatige ziekteverzuim. Als u een van deze dingen vermoedt en wilt onderzoeken of het terecht is en wie dit doet, dan is het een goed idee om hulp te vragen van Rebuss.

Hulp van Rebuss

Als u vermoedens heeft van een soort fraude of diefstal binnen uw bedrijf, dan moet u zeker niet te lang wachten met het onderzoeken hiervan. Omdat het voor u moeilijk kan zijn om te ontdekken wie de dader is van fraude of diefstal, onder andere omdat u liever niemand onterecht beschuldigd, dan is het handig om hulp in te schakelen. De professionele, gespecialiseerde en ervaren rechercheurs van Rebuss zullen het voor u uitzoeken.

Interesse?

Heeft u twijfels en vermoedens en wilt u dat deze omgezet worden in zekerheden? Neem dan contact op met Rebuss om een prive detective in te huren om onderzoek te doen op uw bedrijf.