Verschillende haarden van Haard Totaal

Niets is zo lekker als de warmte van een kachel, daar kan een verwarming niet tegenop. Heeft u nu nog geen kachel in uw huis, maar wilt u dit wel graag? Dan bent u bij Haard Totaal aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan verschillende haarden. Van gashaarden tot elektrische haarden, u vindt het hier allemaal.

 

Verschillende haarden

Er zijn drie soorten haarden waarvoor u bij Haard Totaal terecht kunt, namelijk:

  • Gashaard: genieten van een prachtig vuur met maar één druk op de knop. Het vlammenspel is haast niet meer te onderscheiden van een houtkachel en met de afstandsbediening is de haard makkelijk te bedienen.
  • Elektrische haard: een huiselijke sfeer wordt gecreëerd met de elektrische haard. Deze haard geeft niet echt warmte en heeft daarom ook geen schoorsteen of rookkanaal nodig.
  • Houtkachel: er gaat natuurlijk niets boven een echte houtkachel. Het geluid van het knisperende hout en het romantische vuur geeft veel sfeer aan uw woning.

 

Meer weten

Wilt u meer weten over Haard Totaal? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Voor vragen over de verschillende haarden en welk type haard het beste bij u past, kunt u altijd even contact met Haard Totaal opnemen.