Vertalen naar het Indonesisch

Als ondernemer zijnde probeer ik altijd goed mijn contacten te onderhouden. Onze onderneming werkt namelijk met vele buitenlandse partners waarmee wij een samenwerking hebben. Zo hebben wij sinds kort een Indonesische partner die ons product in Indonesië op de markt wilt brengen. Echter was er wel één klein probleempje, omdat deze Indonesische ondernemer niet Engels kon schrijven. Op deze manier was het enorm lastig om het contact te onderhouden via de e-mail. Echter heeft Vertaalbureau Tongo ervoor gezorgd dat wij een vertaling Indonesisch hebben gekregen.

100% juiste vertaling

Vertaalbureau Tongo is een vertaalbureau dat ervoor kan zorgen dat u vertalingen krijgt van en naar het Nederlands. Op deze manier is het voor onze onderneming mogelijk om met onze Indonesische partner te communiceren. Wij maken onze e-mails namelijk in het Nederlands en sturen deze vervolgens door naar Vertaalbureau Tongo. Zij zullen vervolgens onze e-mail vertalen naar het Indonesisch en deze weer naar ons terugsturen. Vervolgens sturen wij deze e-mail weer door naar onze Indonesische partner. Deze begrijpt op deze manier onze e-mail, omdat deze in zijn taal geschreven is.

Teksten vertalen

Wilt u graag teksten vertalen naar een vreemde taal, maar beheerst u zelf niet over een grote talenvocabulaire? Dan is het zaak om spoedig contact op te nemen met de vertalers van Vertaalbureau Tongo.