Vertaling van songteksten

Zing jij ook zo graag mee met al jouw favoriete nummers? Rihanna, Mike Posner, Justin Bieber, je zingt het allemaal mee. Maar weet je eigenlijk wel wat je zingt en wat de betekenis van die songtekst is? Nee? Neem dan eens een kijkje op de website van songteksten.nl. Hier vind je vertalingen van zowel heel bekende, als wat minder bekende nummers. Zoek het nummer waarvan jij graag de vertaling wil weten en kijk zelf wat je altijd uit volle borst meezingt.

 

Zelf een nummer toevoegen

Het kan natuurlijk gebeuren dat net de vertaling van jouw favoriete nummer niet tussen staat. In dat geval heb je de mogelijkheid om het nummer zelf toe te voegen, in twee simpele stappen. Op de website van songteksten.nl staat een tool waarmee je eenvoudig zelf je songteksten kan vertalen. Het enige dat je hoeft te doen is de naam van de artiest en het nummer in te vullen, daaronder plak je de originele songtekst. Binnen een paar seconden rolt de vertaling van jouw songtekst er uit.

 

Vertaling zoeken

Wil jij graag liedjes vertalen, zodat je eindelijk weet wat je toch iedere mee zingt? Kijk dan snel op songtekstvertalen.nl of jouw favoriete nummer er tussen staat, of voeg hem zelf toe.