Voor buiten fitnesstoestellen gaat u naar De Fitnesstuin

Bent u op zoek naar een aanbieder van buiten fitnesstoestellen? Zoek dan niet verder! U bent bij De Fitnesstuin aan het juiste adres. De buiten fitnesstoestellen van De Fitnesstuin kunnen gemakkelijk geplaatst worden bij bijvoorbeeld een verzorgingscentrum. Het is namelijk erg belangrijk dat u ook boven de 65+ nog goed in beweging blijft. Als medewerker van het verzorgingscentrum of bijvoorbeeld als familielid kunt u de senior mee naar buiten nemen om te oefenen. Alle toestellen zijn handgemaakt en zijn goed voor uw spieren en botten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Aanvragen van een offerte

Bent u nieuwsgierig geworden naar de buiten fitnesstoestellen van De Fitnesstuin? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wilt u liever direct een offerte aanvragen? Geen enkel probleem! Op onze website kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Dit is uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over de buiten fitnesstoestellen kunt u terecht op onze website. Hier kunt u ook meer informatie vinden over De Fitnesstuin. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder!