Voor gedichten gaat u naar Gedichten.net

Als u een dierbare bent verloren, kan het een hele opgave zijn om van alles te regelen voor de begrafenis of crematie. Het liefste zou u zelf een stuk tekst voorlezen, maar door al het verdriet lukt het u niet om de juiste woorden op papier te zetten. Wellicht is het een mooi idee om een bestaand rouwgedicht voor te lezen tijdens de ceremonie. Gedichten.net heeft een uitgebreid aanbod aan gedichten, waardoor er altijd wel een gedicht tussen zit dat uw gevoel weerspiegelt.

Een gedicht helpt u verder

Een gedicht voorlezen is natuurlijk een erg mooi gebaar, maar een gedicht kan u ook als persoon verder helpen. De mooie woorden kunnen u kracht geven op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Ook als u geen gedicht gaat voorlezen kan het dus prettig zijn om zelf verschillende rouwgedichten door te lezen.

Bekijk ook eens de andere gedichten op de website

De website van Gedichten.net is enorm breed. Maar gelukkig is het dankzij de opgestelde categorie├źn nog wel eenvoudig om uw keuze aan te geven. Hier staan op alfabetische volgorde verschillende rubrieken, zoals kerstgedichten, Christelijke gedichten of bijvoorbeeld sinterklaas gedichten. Op deze manier vindt u snel een gedicht dat past bij uw wensen.