Website laten vertalen

Wanneer je een website vertaald naar een andere taal is het van groot belang dat dit goed gebeurd en dat er geen spel- en taalfouten in staan. U wilt natuurlijk ook dat buitenlandse klanten een goede indruk van uw bedrijf krijgen en een goede tekst op de website draagt daar zeker aan bij. Wilt u uw website vertalen, maar kunt u dit niet zelf? Schakel dan de hulp van een professional in.

 

Professional in vertalen

Tongo Vertaalbureau is een professional in vertalen en helpt u graag met het vertalen van uw website. Zij hebben vele vertalers in dienst die allemaal hun eigen specialisatie in een taal hebben, waardoor u altijd bent verzekerd van kwaliteit. Een groot voordeel van Tongo Vertaalbureau is dat zij werken met een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u namelijk niet helemaal tevreden met de geleverde tekst? Dan passen de vertalers van Tongo dit kosteloos voor u aan.

 

Offerte aanvragen

Kunt u wel wat hulp gebruiken van dit vertaalbureau in Maastricht? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Tongo Vertaalbureau voor meer informatie en voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte Voor verdere vragen of speciale opdrachten kunt u altijd even contact met hen opnemen.