Wijnen van een uitstekende kwaliteit bestellen bij Bovino

Als u op zoek bent naar kwalitatief goede wijnen, dan bent u bij Bovino aan het juiste adres. Zij bieden veel verschillende wijnen aan van diverse merken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een AIX rose, een Astoria wijn of een MiP Rose Classic. Weet u niet goed welke wijn geschikt zou zijn voor u? Dan kunt u gewoon vrijblijvend advies aanvragen door telefonisch contact op te nemen met Bovino. Zij helpen u graag verder, ook als u vragen heeft.

Een frisse excentrieke en smakelijke wijn

Bent u op zoek naar een frisse wijn, die excentriek en erg smakelijk is? Dan is de AIX rosé echt iets voor u. Deze wijn is pas sinds 2009 op de markt, maar heeft zich inmiddels echt op de kaart gezet. De wijn komt uit Frankrijk, maar is door een Nederlander ontwikkeld. De eigenaar is een echte wijnliefhebber en streeft altijd naar de beste kwaliteit.

Een AIX rosé bestellen? Ga naar de website

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in de AIX rose of in een van de andere wijnsoorten die u kunt vinden bij Bovino? Ga dan naar de website en plaats uw bestelling. Als u een bestelling plaatst van €80,- of meer, wordt hij helemaal gratis bij u thuisbezorgd.