Wijnrekken voor particulier of zakelijk gebruik

Heeft u een eigen horeca onderneming en zou u uw wijnen graag presenteren aan de gasten? Als u een uitgebreide wijnkaart heeft, kan het een goed idee zijn om de wijnen in het zicht van de klant neer te leggen. U kunt dit bijvoorbeeld doen door ze in een houten wijnrek te presenteren. Dit is erg functioneel en staat daarnaast ook nog eens erg gezellig. Domus Naturalis verkoopt kwalitatief goede wijnrekken voor particulier en zakelijk gebruik.

 Verschillende modellen voor verschillende wijnsoorten

Domus Naturalis biedt verschillende wijnrekken aan, voor diverse soorten wijnen. Zo ebben ze bijvoorbeeld merlot wijnrekken, maar ook Kabinett of Muscat rekken. Er is dus altijd wel een passend wijnrek voor uw wensen. Daarnaast zijn de wijnrekken beschikbaar in verschillende stijlen. Houdt u van onbehandeld hout? Of zou u liever een wit geverfde variant willen? Bekijk de mogelijkheden op de website.

Bekijk de wijnrekken op de website van Domus Naturalis

Zou u ook graag een houten wijnrek willen aanschaffen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment op de website van Domus Naturalis. Hier kunt u tevens uw bestelling plaatsen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.