Wilt u een zaal huren in Zoetermeer?

Wilt u voor binnenkort een zaal huren in Zoetermeer? Wat leuk! Wat voor een type evenement gaat u organiseren? Bijvoorbeeld een trouwerij, een reünie, een familiefeest of een bedrijfsevenement? Wat uw reden ook moge wezen; bij t Manneke bent u geheel aan het juiste adres om een spetterend evenement neer te zetten. Dit is onder meer een betoverende plek om te trouwen of om een andere reden een feestje te geven. T Manneke is te vinden in een verbouwde en landelijk gelegen boerderij. Deze boerderij beschikt over meerdere feestzalen waar diverse hoeveelheden aan gasten geplaatst kunnen worden. Voor meer informatie kunt u rustig verder lezen in dit blog of vast naar de website surfen van t Manneke.

Waar al uw wensen waargemaakt worden

Bij t Manneke kunnen al uw wensen waargemaakt worden. De mogelijkheden zijn hier vrijwel eindeloos! U vindt hier diverse zalen waar 15 tot 250 personen terecht kunnen. U kunt hier overigens ook prima vergaderen. Elke zaal heeft namelijk een eigen beamer, een scherm, Wi-Fi en een geluidsinstallatie. Ook voor een trouwerij is dit een uitstekende plek!

Online meer te lezen

Op de website van t Manneke is er meer te lezen over het huren van een zaal in Zoetermeer bij t Manneke. Surf gerust naar de website toe.