Wilt u lekker fitness in Roermond gaan volgen?

Het is weer lente, de tijd van warmer weer, langere dagen en een leven buiten! Maar dat betekent ook dat u weer een beetje aan uw figuur moet gaan denken. U kunt natuurlijk aan uw voeding denken maar nog beter is het om ook te gaan sporten. Bent u op zoek naar een fitness in Roermond? Zoek dan niet verder! U bent bij Healthcenters geheel aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Over ons

Onze sportschool ligt in het centrum van Roermond. Dit zorgt ervoor dat wij goed bereikbaar zijn voor iedereen. U vindt bij ons heel veel apparaten voor het doen van krachttraining en cardio, denk dan aan gewichten en apparaten. U kunt ervoor kiezen om lessen in uw eentje te volgen of in groepsverband. Een abonnement kost slechts 10 euro per maand: dat is toch niets?

Onze website

Wilt u meer informatie over onze sportschool? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.