Wilt u snel het huis verkopen?

De verkoop van uw huis kan veel stress opleveren. Vooral wanneer het allemaal niet zo vlot gaat als u had gehoopt. Bent u er helemaal klaar mee? Wilt u snel het huis verkopen? Laat ons u dan helpen! Wij zijn het Nederlands Woning Fonds. Wij helpen u graag verder! Wij kopen namelijk diverse woonhuizen, garageboxen, landbouwgrond, bedrijfspanden, horecapanden, ontwikkelingslocaties en veel meer voor u. Zo kunnen wij er voor zorgen dat uw onroerend goed snel verkocht is. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

De vele voordelen op een rij

Bij ons geniet u van vele voordelen. Zo heeft u allereerst geen last meer van verkoopstress. Daarnaast heeft u ook geen dubbele lasten: dat is wel zo voordelig voor de portemonnee. Maar daar houdt het niet op: u heeft ook geen makelaarskosten en wij betalen de notaris. De koopsom krijgt u netto in handen en u heeft direct zekerheid. Tot slot kunt u zelf bepalen wanneer u uw huis oplevert.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze dienst? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft!