Worden van een verkeersregelaar doet u hier

Het maakt niet uit hoe lang of kort u ergens werkt, het kan zijn dat u het niet naar uw zin heeft en gewoon weet dat u dit niet langer vol gaat houden. Niet elke baan is voor iedereen weggelegd, dat is duidelijk. Gelukkig kunt u gewoon stoppen met werken en voor een andere carriere gaan. Soms moet u even dromen en gewoon doen. Had u altijd al verkeersregelaar geworden? Begin dan snel met de cursus verkeersregelaar bij NHB Services.

Meer over de cursus

De cursus die u gaat volgen volgt u bij het bedrijf NHB Services. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in verkeersregelaar en bewaking. Zij verzorgen al meer dan 12 jaar deze cursus en hebben hierdoor een hele boel kennis en ervaring. Als u minimaal 18 jaar oud bent, een legaal Nederlands paspoort heeft, Nederlands spreekt, gezond bent en een verklaring omtrent goed gedrag heeft, dan mag u de cursus volgen en is het mogelijk om verkeersregelaar te worden. De cursus is 2 dagen waarin u in beide dagen een examen aflegt. Een voor de theorie en een voor de praktijk.

Interesse?

Lijkt u het wel wat? Het worden van een verkeersregelaar? Ga dan nu naar de website zodat u zich direct aan kunt melden voor de volgende cursus.