XS News is een aanbieder van een usenet provider

Bent u op zoek naar een aanbieder van een usenet provider? Zoek niet verder! U bent bij XS News aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk dat u zonder enige snelheidslimiet gebruik kan maken van usenet. Voor ons zijn eenvoud en kwaliteit erg belangrijk en dit zult u dan ook overal in terugzien! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

 

De voordelen van XS News

Bij XS News kunt u genieten van vele voordelen. Allereerst krijgt u ongelimiteerd toegang tot usenet met ongelimiteerde snelheid. Daarbij kunt u altijd uitmuntende support verwachten. Wij bieden zeven dagen per week support. Van 10:00 uur ’s ochtends tot 03:00 uur ’s nachts. Wij handelen 90% van onze e-mails binnen 4 uur af! Tot slot geeft XS News een compleetheid van meer dan 99%. Voor uitgebreide informatie over onze voordelen kunt u terecht op onze website.

 

Alle informatie online te vinden

Voor alle informatie over XS News kunt u terecht op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over de producten van XS News. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder op zoek naar een passend antwoord en een passend voorstel.