Zaal huren in Rotterdam? Ga naar t Manneke!

Wilt u graag een zaal huren in Rotterdam? Bijvoorbeeld voor een afscheidsfeest, een bedrijfsborrel of een familiereünie? Dan bent u bij t Manneke helemaal aan het juiste adres. Hier bent u meer dan welkom om een onvergetelijke dag of avond te maken! Bij t Manneke kunt u een hele mooie zaal huren in een landelijke stijl. T Manneke bevindt zich in een mooie verbouwde boerderij. U geniet hier echt van het buitenleven, echter ligt Rotterdam op een steenworp afstand. Bent u benieuwd naar meer informatie over wat t Manneke te bieden heeft? Lees dan snel verder in dit blog! 

Een bruiloft vieren bij t Manneke

T Manneke is ook uitermate geschikt voor het vieren van uw bruiloft. T Manneke heeft namelijk een hele authentieke sfeer. U kunt hier een landelijk doch moderne bruiloft houden! U kunt hier niet alleen terecht voor de verhuur van de zaal maar ook voor de aankleding van de muziek. Ook kunt u hier genieten van heerlijke culinaire gerechten. U hoeft de wensen alleen maar aan te geven, t Manneke zorgt ervoor dat het goed komt!

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u op de website van t Manneke contactgegevens vinden. U kunt dan ook geheel vrijblijvend contact opnemen met t Manneke.