Zainab Foods voor uw hindoestaanse gerechten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat Hindoestaanse gerechten kan leveren? Dan bent u bij Zainab Foods aan het juiste adres. Zij staan met een team van enthousiast medewerkers voor u klaar om authentieke en heerlijke producten te bereiden. De gerechten worden bereidt volgens traditionele huisrecepten met hoogwaardige ingrediënten en produceren zij uitsluitend Halal. Dat houdt in dat zij voedsel bereiden dat voldoet aan de voorschriften die gelden voor moslims.

 

Assortiment van Zainab Foods

Zainab Foods heeft een groot assortiment aan Oosterse en Hindoestaanse gerechten, waaronder rotisoorten, snacks, maaltijdcomponenten, gebak enzovoort. Bij het maken van deze gerechten staat u als klant centraal. Het aanbod van Zainab Foods kan gebruikt worden voor veel verschillende branches. Zo leveren zij aan luchtvaart, scheepvaart, retail, foodservice en groothandels.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over Zainab Foods en wilt u weten wat het assortiment aan bijvoorbeeld Surinaamse hapjes is? Neemt u dan eens een kijkje op de website, waar u alles vindt over Zainab Foods. Heeft u nog verdere vragen? Neemt u dan gerust contact op met de medewerkers van Zainab Foods. Zij zullen u vervolgens informeren over de mogelijkheden en u advies geven op basis van uw wensen. Zowel per mail als per telefoon is Zainab Foods goed bereikbaar.