Zoekt u een overnachting bij Route de Soleil?

Gaat u binnenkort op vakantie maar weet u nog niet naar toe? Of weet u wel al waar u heen wilt maar heeft u nog geen overnachting geregeld? Dan raad ik u zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van de bed and breakfast La Perle d’Anrosey. U wordt vast overtuigd om hier een aantal nachten of slechts 1 nachtje te komen overnachten in dit prachtige landhuis met ruime gastkamers.

Meer over de bed and breakfast

In Frankrijk vindt u de prachtige bed and breakfast La Perle d’Anrosey. Deze bed and breakfast is zeer geschikt voor mensen die op doorreis zijn. De bed and breakfast is namelijk een half uur verwijderd van de Route de Soleil route en dus perfect op de route richting het Zuiden. Als u niet op doorreis wilt is het gelukkig ver genoeg verwijderd om te kunnen genieten van de rust en ook van de prachtige ruime kamers en het uitzicht in dit 19e eeuwse landhuis.

Interesse?

Wilt u graag overnachten in een van de kamers of wilt u meer weten over deze overnachting bij Route de Soleil? Ga dan naar de website voor alle informatie en voor de contactgegevens. U kunt vragen stellen of direct reserveren.