Zoekt u een slotenmaker in Gent?

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Gent? Zoek dan niet verder. U bent bij ons geheel aan het juiste adres. Aangenaam, wij zijn Slotenmakers Groep. Wij helpen u graag verder. Soms kan het zo zijn dat uw sloten aan vervanging toe zijn. Ook kan het zijn dat u uw huis extra wilt beveiligen tegen bijvoorbeeld inbraak. Tot slot is er nog de kwestie waarbij u uzelf heeft buiten gesloten. Wat de reden ook mogen zijn: wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Vakmanschap en deskundigheid staan bij ons vooraan. Wij gebruiken alleen materialen met minstens 2-skg sterren. Wij werken als vanzelfsprekend conform de veiligheidsnormen van politie en verzekeringen. Wanneer u nu online een afspraak maakt krijgt u 10% korting. 

Wat kan u verwachten?

Allereerst kunnen wij uw sloten vervangen en repareren. Onze dienst is 24-uurs. Wij helpen u bij noodgevallen, bijvoorbeeld dus wanneer u uzelf heeft buitengesloten. Onze sloten zorgen voor inbraakbeveiliging en voor raambeveiliging.

Onze website voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze slotenmaker in Gent? Ga dan naar onze website. Heeft u nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.