Zwambestrijding door B-team

Bent u tot de ontdekking gekomen dat u last hebt van huiszwam? Als er vochtige plekken in uw huis zijn, zoals in de kruipruimte of kelder, dan kan het zijn dat u last heeft van huiszwam. Als u ontdekt dat u last heeft van zwam is het van belang dat u snel de bestrijdingsdienst belt. Het kan namelijk wel tot 1 centimeter pre dag groeien. Dit kan resulteren in ernstige schade aan uw muren of vloeren. B-Team is een gespecialiseerd bedrijf en kan zwam bestrijden op een milieuvriendelijke manier.

Ook andere bestrijdingen mogelijk bij B-Team

B-Team kan verschillende dingen bestrijden, zoals houtworm, ongedierte, schimmel, zwam en vocht. Omdat ze ruim 20 jaar ervaring hebben, weten ze precies wat ze moeten doen om deze problemen op te lossen. Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen, maar bent u bang voor houtworm, zwam of boktor? Laat dan een inspectie en rapportage uitvoeren door B-team zodat u van tevoren weet wat de eventuele kosten zijn.

Meer informatie vindt u op de website

Wilt u meer informatie over zwam- boktor en houtwormbestrijding? Ga dan naar de website van B-team of neem contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder