Bestel kraamcadeau’s online

Krijgt een vriend, collega of een familielid binnenkort een kind? Maar kunt u helaas niet snel langskomen, omdat u ver weg woont of om een andere reden? Dan is het een leuk idee om de nieuwe ouders en het pasgeboren kind te verassen met een leuk cadeau. U vindt verschillende kraamcadeau’s op de website Boeketcadeau. Deze kunt u online bestellen en laten bezorgen bij het gezin thuis. Leuk geregeld dus!

Bestellen

Bestellen bij Boeketcadeau gaat heel erg makkelijk. De website is zeer overzichtelijk. Via de zoekbalk of via het menu vindt u al snel geschikte cadeau’s. U vindt in het menu onder andere cadeau’s voor jongens en meisjes. U kiest uit dit assortiment het cadeau wat u wilt geven en deze komt in uw winkelwagentje. Vervolgens gaat u afrekenen en alle gegevens invullen.  U kunt er voor kiezen om een cadeau anoniem te laten bezorgen. Vaak kan het cadeau de volgende dag al bezorgd worden. Het kost binnen Nederland en Belgie altijd 7,95 verzendkosten.

Meer weten?

Alle informatie over Boeketcadeau, hoe u kunt bestellen en over alle producten vindt u natuurlijk op de website. Heeft u nog  vragen of ondervindt u een probleem? U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice voor hulp.