Brasserie in Rotterdam nodig?

Bent u op zoek naar een brasserie in Rotterdam om af te huren? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk een hele goede tip voor u. Neem eens een kijkje op de website van Restaurant de Tuin. Dit is een locatie gelegen midden in de natuur, maar toch dicht bij de stad. Hier hangt een hele intieme sfeer, maar u kunt er tot 250 mensen kwijt! De locatie bevindt zich in een bosrijke omgeving. Rotterdam ligt echter op een steenworp afstand. Rust en hectiek dus: twee tegenpolen die elkaar zo mooi aanvullen. 

Ruimte de Brasserie

Het altijd mooie Kralingse Bos dient als de achtertuin van Restaurant de Tuin. Vanaf het terras van deze locatie heeft u een heel mooi uitzicht op de Kralingse Plas. Restaurant de Tuin bestaat uit meerdere ruimtes. De grootste ruimte is de Brasserie. Hier kunt u bijvoorbeeld een feest geven met een band en / of een DJ. Ook kunt u hier uitermate goede bedrijfsborrels organiseren of een bedrijfspresentatie.

Meer info

Voor meer informatie over de brasserie kunt u terecht op de website van Restaurant de Tuin. Stuit u op een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen door één van de medewerkers.