De mooiste haarden van Haardenexpert

Heb je er wel eens over nagedacht? Een fijne warme haard voor in de woonkamer of serre? Nog niet? Dan ben je vast nog nooit bij de Haardenexpert langs geweest. Hier vindt je een breed aanbod van verschillende haarden van hoge kwaliteit. Ken je de Bellfires View Bell 3? Dan heb je zeker iets gemist. Dit is een zeer mooie gashaard van bijzondere kwaliteit. Lees gauw verder voor meer informatie.

Bijzondere haarden

De Bellfiers View Bell 3 is onderdeel van de Bellfires 3 serie die bekend staat om zijn 3-zijdige gashaarden. De gashaarden zijn te verkrijgen in verschillende breedtes en hoogtes. Je kunt zelfs denken aan compleet verschillende modellen. Zo kun je jouw gashaard echt precies afstemmen op jouw smaak én interieur, natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk om over na te denken. Een ander bijzonder onderdeel van deze gashaard is dat deze is voorzien van een keramische brander. Wat deze doet? Het geeft een extra helder vuurbeeld in de haard.

Meer informatie

Om zo’n mooie gashaard te kopen moet je echt bij een van de medewerkers van Haardenexpert zijn. Op de website vindt je alle informatie die je nodig hebt. Mocht je toch twijfelen of vragen hebben die niet op de website vermeld staan dan kun je altijd contact opnemen. Klik hier voor de website.