Eindelijk weer overzicht in mijn magazijn

Mijn webwinkel was in de loop van de jaren sterk gegroeid en daarmee was ook de opslag behoorlijk uitgebreid. Al een lange tijd irriteerde ik mij behoorlijk aan mijn rommelige magazijn. Het versturen van producten duurde langer dan normaal, omdat structuur en overzicht ver te zoeken was. Toen kwam ik via internet bij Nolte Opslagsystemen terecht, zij produceren en monteren magazijnvloeren en dat was precies wat ik nodig had.

 

Extra verdieping

Met deze magazijnvloer creëer je als het ware een extra verdieping in je magazijn zonder dat je hoeft te verbouwen. De vloeren kunnen heel makkelijk geïnstalleerd worden en zijn echt een ware uitkomst voor mijn magazijn. Ik had ineens twee keer zoveel ruimte. Ik had weer overzicht en het verzenden van mijn bestellen liep stukken efficiënter. Een groot voordeel van de vloeren is dat je, dankzij de hexa gaten, leidingen voor water en elektra makkelijk in de vloer kan verwerken.

 

Ervaar het zelf

Wil je weten wat voor voordelen er nog meer aan een verdiepingsvloer zitten? Neem dan eens een kijkje op magazijnvloer.be voor meer informatie. Mocht je net als mij wel wat extra ruimte kunnen gebruiken in je magazijn, dan raad ik je zeker de magazijnvloeren van Nolte Opslagsystemen aan.