Franse kroonluchter kopen bij De Rode Hoeve

Als u op  zoek bent naar een mooie en unieke Franse kroonluchter, dan bent u bij de Rode Hoeve aan het juiste adres. Zij hebben namelijk meer dan 1000 verschillende kroonluchters in hun collectie, waarmee ze inmiddels de allergrootste collectie antieke en oude kroonluchters van Nederland en België hebben. U vindt hier ongetwijfeld een aantal mooie decoratiestukken voor uw woning. 

Kom eens langs door middel van een groepsrondleiding

Zijn er in uw omgeving meer mensen die graag een kijkje zouden willen nemen bij Kroonluchteratelier de Rode Hoeve? Dan kunt u een afspraak maken voor een groepsrondleiding. U kunt een afspraak maken wanneer u minimaal met 10 personen bent. De eigenaar van de Rode Hoeve zal u alles vertellen over de geschiedenis van de prachtige kroonluchters. Het aanbod variert van kroonluchters van €250,- tot kroonluchters van €25.000,-. Er is voor ieder budget dus wel wat wils. Als u meer wilt weten over de groepsrondleiding kunt u een kijkje nemen op de website of even contact opnemen met de eigenaar.

Een afspraak maken voor een rondleiding

Wilt u ook graag een rondleiding bij De Rode Hoeve? Neem dan contact op met de eigenaar, of maak een afspraak via de website. Hier vindt u tevens meer informatie over de verschillende spiegels en kroonluchters.