Heerlijk bungalowpark met subtropisch zwemparadijs in Limburg

Wilt u tijdens uw vakantie lekker genieten van het water? In de herfst lijkt dit onmogelijk. Buiten zwemmen zit er echt officieel niet meer bij. Het liefst bent u de hele dag binnen waar het warm en behaaglijk is. Gelukkig kunt u bij Recreatiepark de Leistert terecht, dit is een bungalowpark met subtropisch zwembad. Zo kunt u hier uren zwemmen, lachen en gieren én dat allemaal gewoon lekker binnen! Heeft u kinderen? Die houden over het algemeen al helemaal van zwemmen. In het subtropisch zwemparadijs treft u ook een kinderbad voor de kleintjes. Het kinderbad heeft waterpompjes en glijbanen. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel even verder!

Het subtropisch zwemparadijs

In dit bungalowpark met subtropisch zwembad raakt u maar niet uitgespeeld. Zo zijn er meerdere baden om lekker in te zwemmen en er zijn ook meerdere glijbanen. Vanaf de glijbaan plonst u zo het water in. Wilt u even lekker ontspannen tussen al dat spelen door? Dat kan! Drijf lekker meer op de stroomversnelling of duik het bubbelbad in. De kleine bezoekers kunnen spelen in het kinderbad. Deze heeft waterpompjes en ook glijbanen.

Wat is er nog meer te doen?

Naast het feit dat Recreatiepark de Leistert beschikt over een subtropisch zwemparadijs is er nog veel meer te doen op dit park! U verveelt zich geen moment. Zo kunt u gaan bowlen op de bowlingbanen of midgetgolfen op de midgetgolfbaan. De kinderen kunnen uren spelen in de indoor speeltuin en in de attractiespeeltuin. Ook is er een sportcafé en er zijn diverse sportvelden. Wilt u klussen? Dat kan! Ga daarvoor naar de recreatieruimte Het Kluishuis.

Bekijk meer informatie

Voor meer informatie over het recreatiepark, de camping en alle activietiten gaat u naar de website van De Leistert.