Heerlijke vakantie op vakantiepark in Limburg

Het is december. De winter maakt bijna haar intrede in het land, en soms is het aan de temperaturen al goed te voelen. De winter is het seizoen van het jaar waar we denken aan feestdagen, gezellig samen komen, heerlijk eten en drinken, wellicht wel sneeuw, schaatsen en binnen warm voor de openhaard met een kop warme chocolademelk. Alleen u kunt bij de winter ook denken aan alle feestdagenstress. Wat moet u nu weer voor heerlijke lekkernijen op tafel toveren met Kerstmis en Oud & Nieuw? En het hele huis moet spik en span zijn en leuk versierd want.. het is immers traditie. Heeft u daar dit jaar helemaal geen zin in? Wilt u eigenlijk gewoon lekker even weg rondom de feestdagen? Lekker met hele gezin naar een vakantiepark in Limburg bijvoorbeeld? Dat heeft u helemaal goed! 

Wij raden Recreatiepark de Leistert aan

Een heel erg mooi vakantiepark in Limburg is Recreatiepark de Leistert. Hier kunt u kiezen uit diverse overnachtingsmogelijkheden. Zo heeft de camping op dit park maar liefst vijf sterren en de titel ‘Best Camping’ gekregen van de ANWB. Maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te overnachten in één van de vele bungalows!

Vele activiteiten

Ook hoeft u zich geen moment te vervelen op dit park. Bent u benieuwd naar alle activiteiten en faciliteiten? Surf dan naar de website van Recreatiepark de Leistert.