Inschrijven bij een nieuwe tandartspraktijk

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Utrecht en de omgeving? Dan bent u bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het juiste adres. Staalwijk is een tandartspraktijk met ruim acht jaar ervaring en werkt alleen met ervaren en professionele tandartsen. In deze praktijk kunt u niet alleen terecht voor algemene tandheelkunde, maar ook voor andere behandelingen bent u bij hen aan het juiste adres.

 

Behandelingen

Zoals al eerder genoemd kunt u bij Tandartspraktijk Staalwijk terecht voor verschillende behandelingen. Het team van tandartsen bestaat uit verschillende specialisten die naast de algemene tandheelkunde, allemaal zo hun eigen specialisaties hebben. Zo kunt u bij hen ook terecht voor endodontologie, parodontologie en implantologie. Op de website van Tandartspraktijk Staalwijk vindt u meer informatie over het team van Staalwijk en de specialisaties.

 

Aanmelden

Heeft u interesse in Staalwijk tandarts en wilt u zich graag inschrijven? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u meer informatie over de praktijk en heeft u de mogelijkheid om zich in te schrijven. Nadat de praktijk uw aanmelding heeft ontvangen, wordt u gebeld voor een eerste afspraak. Dan doet de tandarts een algemene gebitscontrole en wordt er gekeken naar uw verleden. Al uw vragen, wensen en verwachtingen kunnen worden uitgesproken en na het gesprek bent u officieel patiënt bij Tandartspraktijk Staalwijk.