Isoleren met pur door Groep AV

We weten allemaal dat het nodig is om in de winter onze verwarming aan te hebben. We doen dit echter het liefste zo min mogelijk. Het is namelijk niet goed voor het milieu en ook zeker niet voor onze portemonnee. Daarom is het erg prettig als onze woning goed is geisoleerd. Dit kan onder andere door te isoleren met pur. Wilt u dit laten doen? Dan bent u bij Groep AV aan het juiste adres.

Over het isoleren

Als u uw woning of bedrijfspand beter wilt laten isoleren, dan moet u bij Groep AV zijn. Dit bedrijf isoleert onder andere met pur en dit heeft vele voordelen. Het is namelijk een materiaal wat er licht is, maar wel heel sterk en drukvast. Daarnaast is het materiaal zeer geschikt om aan beton te hechten en is het CFK vrij. Bovendien is het ongevoelig voor vocht, is het duurzaam en heeft het de beste milieu classificatie. Het materiaal is volledig recyclebaar en heeft blijvend hoge isolatiewaarden. Dat is een rijtje met voordelen wat meer dan genoeg zegt!

Interesse?

Wilt u uw woning met pur laten isoleren door Groep AV? Of lijkt u met EPS isoleren beter? Het is allemaal mogelijk. Kijk op de website voor alle informatie en neem direct contact op.