Kies voor deze bed and breakfast in Valkenburg

Wilt u zeer aangenaam maar goedkoop overnachten in Limburg? Dat is mogelijk. Een weekendje in Limburg doorbrengen is een zeer goed idee. Omdat er veel valt te zien is overnachten echter noodzakelijk. Natuurlijk wilt u dit graag op een zo’n prettig mogelijke manier doen en daarom kiest u voor een bed and breakfast in Valkenburg. Maar niet zomaar eentje, u gaat voor Pincky.

Waarom Pincky?

Pincky is een bed and breakfast met hele gezellige eigenaren die beide ervaring hebben in de horeca. Daarnaast is de bed and breakfast te vinden op een goede locatie, is het zeer sfeervol en zijn de prijzen zeer goed. Dit is alles wat u wilt hebben als u gaat overnachten in Limburg.  Bovendien is het ontbijt heerlijk. Denk aan zelfgemaakt speltbrood en zelfgemaakte jam, een eitje zoals u deze het liefste eet, een kopje koffie of thee en havermoutpap. Zeer uitgebreid en divers dus. Als u Limburg wilt leren kennen is de dag beter beginnen niet mogelijk. Daarom kiest u voor Pincky.

Meer weten?

Meer weten over Pincky en wat deze bed and breakfast voor u te bieden heeft? Ga dan naar de website voor de prijzen en andere informatie. U vindt hier ook contactgegevens voor antwoord op al uw vragen.