Koop een recreatiewoning hier!

Vakantie is een van de beste dingen in ons leven. Dit omdat wij vrije tijd hebben die wij kunnen vullen met wat wij ook maar willen doen. De ene kiest voor veel rust en ontspanning en de ander neemt juist de tijd voor meer activiteiten. Heeft u veel vrije tijd, die u wilt vullen met rust, ontspanning en/of activiteiten? Koop een recreatiewoning bij landleven de Wyckel!

Waarom de Wyckel?

Als u op zoek bent naar een park voor het kopen van een recreatiewoning, dan moet u bij de Wyckel zijn. Dit omdat dit een heel gemoedelijk en klein park is wat u vindt midden op de Veluwe. Dit betekent dat het een rustig park is, maar dat er in de omgeving genoeg te doen is. Zo kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken in de buurt. Andere voordelen zijn dat het hele mooie en duurzame woningen zijn en dat u ook vlakbij de stad Elburg zit. Dit is dus echt een mooi park met een goede omgeving.

Kopen

Als u graag een recreatiewoning wilt kopen, ga dan naar de website van de Wyckel voor alle informatie en het aanbod en neem direct contact op voor vragen of het maken van een afspraak.